Διάφορες εικόνες

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Νέα σημαντική επιτυχία της Κατερίνας Στεφανίδη

                                  Γράφει ο Κάρολος Σαργολόγος


Μια μεγάλη αθλήτρια, μια μεγάλη "αγωνιστική" ψυχή η Κατερίνα Στεφανίδη δημιούργησε για δεύτερη συνεχή φορά φέτος ατομικό ρεκόρ. Η 25χρόνη επικοντίστρια υπερέβη τα 4,60μ. στο φημισμένο μίτινγκ του Ρένο των ΗΠΑ στον αγώνα Pole Vault Summit.

Η σταθερότητα της Κατερίνας αποδεικνύει περίτρανα την σημαντική ανοδική πορεία της αθλήτριας του Χάϊσονγκ από πέρυσι, κάθε αγώνας και ορισμένα εκατοστά υψηλότερα, κάθε αγώνας και άνοδος.

Η Κατερίνα Στεφανίδη σε επιτυχημένο άλμα
Η Κατερίνα πρώτευσε στο προαναφερθέν μίτινγκ και θέτει τον πήχη όλο και ψηλότερα, Βασική επιδίωξη της είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου στο προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου το οποίο θα διεξαχθεί στις αρχές Μαρτίου στην περίλαμπρη Πρωτεύουσα της Τσεχίας την Πράγα.

Το ειδοποιό και  αξιοσήμαντο στοιχείο της "Μεγάλης Αικατερίνης" είναι η πίστη στην αέναη βελτίωση στο τεχνικό επίπεδο, μια βελτίωση η οποία δύναται να σταθεί καθοριστική στην εξέλιξη της αθλήτριας η οποία μπορεί να της δώσει "αέρα στα πανιά" της και μεγάλες προοπτικές για το μέλλον, στον κλειστό και κυρίως στον ανοικτό στίβο.



Η Κατερίνα Στεφανίδη σε επιτυχημένο άλμα το 2014 στην Γλασκώβη 

Η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει φέτος μεγάλες βλέψεις. Καθότι εκτός από την διάκριση στην Πράγα έχει δυο βασικούς στόχους, πρώτο και κύριο μέλημα της είναι ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου το οποίο θα διενεργηθεί στις αρχές Αυγούστου στο μακρινό Πεκίνο και ακολούθως ενδιαφέρεται για την δημιουργία νέου Πανελληνίου ρεκόρ τόσο στον ανοικτό όσο και στον κλειστό στίβο.

Μπέκι Χόλιντει, Μαίρη Σάξερ και Μελίσα Γκέργκεν με άλμα στα 4,50μ. βρέθηκαν στην δεύτερη θέση μετά την Κατερίνα Στεφάνιδη.
www.hitwebcounter.com Αριθμός Προβολών ανάρτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου